Quesadillas med kyllingkjøttdeig

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
425 planlagt
Quesadillas med kyllingkjøttdeig
Legg oppskrift
i handlelapp
Dilla på quesadilla? Denne meksikanske retten har i hvert fall erobret mange norske middagsbord. Vår variant er litt magrere – med kylling.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Salsa

1 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
0,5 stk
Rødløk 4-pk
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Kylling

400 g
Kyllingkjøttdeig
0,5 stk
Rødløk 4-pk
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Maiskorn
2 ss
Olivenolje

Tortillas

6 stk
Tortillalefser

Ost

150 g
Hvitost

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Salsa: Skjær paprika, tomat, agurk og rødløk i terninger, rør det sammen med olje og smak til med salt og pepper til en salsa.

Trinn 2

Trinn 2

Brun kyllingkjøttdeig sammen med finhakket rødløk og hvitløk i en panne med litt olje. Vend inn avrent mais.

Trinn 3

Trinn 3

Ha blandingen over i en bolle. Tørk lett av stekepannen med et kjøkkenpapir. Legg en tortillalefse i stekepannen og fordel litt av kjøttblandingen på halvparten av lefsen, strø over ost på kjøttfyllet, brett lefsen over slik at du har en halvmåne i pannen. Stek et par minutter og snu. Stek så et par minutter til.

Trinn 4

Skjær quesadillaene i fire og server med salsa.

Serveringsforslag

Server gjerne med lettrømme