Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Quesadillas med kyllingkjøttdeig

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
262 planlagt
Quesadillas med kyllingkjøttdeig
Legg oppskrift
i handlelapp
Dilla på quesadilla? Denne meksikanske retten har i hvert fall erobret mange norske middagsbord. Vår variant er litt magrere – med kylling.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Salsa

1 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
0,5 stk
Rødløk 4-pk
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Kylling

400 g
Kyllingkjøttdeig
0,5 stk
Rødløk 4-pk
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Maiskorn
2 ss
Olivenolje

Tortillas

6 stk
Tortillalefser

Ost

150 g
Hvitost

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Salsa: Skjær paprika, tomat, agurk og rødløk i terninger, rør det sammen med olje og smak til med salt og pepper til en salsa.

Trinn 2

Trinn 2

Brun kyllingkjøttdeig sammen med finhakket rødløk og hvitløk i en panne med litt olje. Vend inn avrent mais.

Trinn 3

Trinn 3

Ha blandingen over i en bolle. Tørk lett av stekepannen med et kjøkkenpapir. Legg en tortillalefse i stekepannen og fordel litt av kjøttblandingen på halvparten av lefsen, strø over ost på kjøttfyllet, brett lefsen over slik at du har en halvmåne i pannen. Stek et par minutter og snu. Stek så et par minutter til.

Trinn 4

Skjær quesadillaene i fire og server med salsa.

Serveringsforslag

Server gjerne med lettrømme