Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pytt i panne med rotgrønnsaker

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
428 planlagt
Pytt i panne med rotgrønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Stekt på denne måten får rotgrønnsakene masse smak og en tiltalende sødme.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

450 g
Mager kjøttpølse
1 stk
Løk
400 g
Nypoteter
2 stk
Pastinakker
0,5 stk
Kålrot
2 stk
Gulrøtter
1 ss
Hakket kruspersille
2 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Del kjøttpølsene i terninger. Skrell grønnsakene, og kutt dem i små terninger. Ha olje i stekepannen, og stek kjøttpølsebitene sammen med løk på middels varme til løken har blitt blank og pølsebitene har fått en fin stekeskorpe.

Trinn 2

Ha resten av grønnsakene i pannen og stek dem videre under aluminiumsfolie i ca. 15 minutter. Tilsett hakket frisk persille og smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Ha i en spiseskje med tomatpuré for å få litt mer smak. Du kan også kutte ut kjøttpølsen, og gjøre retten helt vegetarisk.

Barn kan

La barna vaske, skrelle og kutte grønnsakene. Lær dem hvordan man bruker potetskreller og kniv. Bruk gjerne en liten kniv som er lett å holde. La barna få kutte og steke kjøttpølsene og la dem få smake til retten med salt og pepper.