Pytt i panne med fårekjøtt

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
92 planlagt
Pytt i panne med fårekjøtt
Legg oppskrift
i handlelapp
Pytt på nytt! Før i tiden var pytt i panne husmannskost og enkel restemat. Selv om tilberedningen fremdeles er noenlunde lik i dag, er det heldigvis fritt fram for smakelige krumspring på ingredienslisten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Strimlet fårekjøtt Nordfjord
4 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
2 stk
Løk
100 g
Champignon
1 pose
Minibaguetter REMA 1000
500 g
Poteter
2 ss
Smør
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Rosmarin, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Stek fårekjøtt raskt i smør sammen med hvitløk i skiver til det er gyllent. Sett til side.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær potetene i terninger og stek dem i smør i en stor stekepanne eller gryte. Tilsett hakket løk og sopp i biter og stek til alt er gyllent og mørt.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med rosmarin, salt og pepper. Vend inn kjøttet. Visp eggene i en bolle og vend det inn i kjøttblandingen og varm til eggene stivner. Server med minibaguetter.

Serveringsforslag

Server gjerne med finhakket persille.