Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Punjabi Curry

Tidsbruk 60 minutter
18 ingredienser
526 planlagt
Punjabi Curry
Legg oppskrift
i handlelapp
I Punjab-regionen er curry-miksene gjerne basert på masala – en blanding av tørkede og gjerne ristede krydder. Vår curry-rett er en herlig og passe spicy miks av poteter og gode grønnsaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 ss
Ingefær
1 stk
Blomkål
4 dl
Middagsris REMA 1000
200 g
Poteter
2 stk
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Grønn chili
1 stk
Tomat
3 dl
Matfløte Tine
1 stk
Lime
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
2 ts
Koriander malt
0,5 ts
Gurkemeie
0,5 ts
Garam Masala
1 ts
Spisskummen
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Hvis du tilsetter gurkemeie får du en fin gulfarge. Varm solsikkeolje i en gryte på middels varme. Fres finhakket løk, hvitløk, chili, ingefær og grovhakket tomat i 1-2 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Fres videre med koriander, gurkemeie, kajennepepper, garam masala og spisskummen. Del blomkål i små buketter, poteter i små terninger, kutt gulrot i skiver og paprika i terninger.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett alle grønnsakene og fres videre i noen minutter. Tilsett fløte og vann (2 dl vann for hver 3 dl fløte). Kok opp og la det småkoke til potetene er møre. Smak til med lime og salt. Serveres med kokt ris.

Serveringsforslag

Frisk koriander og naanbrød smaker fortreffelig til.