Pulled turkey sandwich

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
26 planlagt
Pulled turkey sandwich
Legg oppskrift
i handlelapp
Blåmuggost og rødbeter tilfører en rik, saltsøt smak til det milde kalkunkjøttet.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Pulled turkey

1 pakke
Pulled turkey

Rømmedressing

4 ss
Lettrømme
4 ss
Blåmuggost
1 stk
Salt
1 klype
Pepper

Topp med

4 skive
Syltede rødbeter
2 ss
Pinjekjerner
1 stk
Hjertesalat

Loff

8 skive
Gourmetloff, eller foccacia
4 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp pulled turkey som anvist på pakken.

Trinn 2

Bland sammen rømme og blåmuggost og smak til med salt og pepper. Drypp noen dråper olivenolje på brødet og stek på begge sider i tørr panne.

Trinn 3

Riv kalkunkjøttet fra hverandre med to gafler. Anrett med hjertesalat på brødet, topp med rømmedressingen, ristede pinjekjerner og hakkede, syltede rødbeter.