Pulled turkey sandwich

Tidsbruk 40 minutter
10 ingredienser
358 planlagt
Pulled turkey sandwich
Legg oppskrift
i handlelapp
Blåmuggost og rødbeter tilfører en rik, saltsøt smak til det milde kalkunkjøttet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pulled turkey

0,8 pakke
Pulled turkey

Rømmedressing

3 ss
Lettrømme
3 ss
Blåmuggost
0,8 stk
Salt
0,8 klype
Pepper

Topp med

3 skive
Syltede rødbeter
1,5 ss
Pinjekjerner
0,8 stk
Hjertesalat

Loff

6 skive
Gourmetloff, eller foccacia
3 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp pulled turkey som anvist på pakken.

Trinn 2

Bland sammen rømme og blåmuggost og smak til med salt og pepper. Drypp noen dråper olivenolje på brødet og stek på begge sider i tørr panne.

Trinn 3

Riv kalkunkjøttet fra hverandre med to gafler. Anrett med hjertesalat på brødet, topp med rømmedressingen, ristede pinjekjerner og hakkede, syltede rødbeter.