Pulled pork burger med chilimajones

Tidsbruk 240 minutter
15 ingredienser
53 planlagt
Pulled pork burger med chilimajones
Legg oppskrift
i handlelapp
En saftig, spicy og søtlig burgerrett med inspirasjon fra burgerens opprinnelsesland.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Svinenakke

600 g
Entrecôte av svinenakke
3 fedd
Hvitløk
0.5 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 dl
Solsikkeolje
2 ss
Hoisinsaus
1 ts
Sesamolje

Chilimajones

4 ss
Majones
1 ss
Sweet chilisaus
1 stk
Rød chili

Garnityr

2 stk
Vårløk
0.5 stk
Agurk
4 skive
Ost

Hamburgerbrød

1 pose
Gourmet hamburgerbrød

Slik gjør du

Trinn 1

Del svinenakken i to og brun den godt på alle sider i stekepannen. Krydre med salt og pepper og legg nakkestykkene i en ildfast form. Ha i oljen og de knuste hvitløksfeddene. Bak kjøttet i ovnen på 150°C i ca. 4 timer.

Trinn 2

Chilimajones: Bland sammen majones, finhakket chili og søt chilisaus. Smak deg fram med chilien – de varierer i styrke.

Trinn 3

Kutt agurk i terninger og bland med finsnittet vårløk.

Trinn 4

Riv opp kjøttet når det er ferdig stekt og bland inn salt, pepper, hoisinsaus, sesamolje og saften av ½ sitron.

Trinn 5

Legg majones på bunnen av brødet. Topp med pulled pork, skiver av smeltet ost og agurk-/vårløksalaten.