Pulled pork burger med chilimajones

Tidsbruk 240 minutter
15 ingredienser
1185 planlagt
Pulled pork burger med chilimajones
Legg oppskrift
i handlelapp
En saftig, spicy og søtlig burgerrett med inspirasjon fra burgerens opprinnelsesland.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Svinenakke

450 g
Entrecôte av svinenakke
2,3 fedd
Hvitløk
0,4 stk
Sitron
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper
0,8 dl
Solsikkeolje
1,5 ss
Hoisinsaus
0,8 ts
Sesamolje

Chilimajones

3 ss
Majones
0,8 stk
Rød chili
0,8 ss
Sweet chilisaus

Garnityr

0,4 stk
Agurk
1,5 stk
Vårløk
3 skive
Ost

Hamburgerbrød

0,8 pose
Gourmet hamburgerbrød

Slik gjør du

Trinn 1

Del svinenakken i to og brun den godt på alle sider i stekepannen. Krydre med salt og pepper og legg nakkestykkene i en ildfast form. Ha i oljen og de knuste hvitløksfeddene. Bak kjøttet i ovnen på 150°C i ca. 4 timer.

Trinn 2

Chilimajones: Bland sammen majones, finhakket chili og søt chilisaus. Smak deg fram med chilien – de varierer i styrke.

Trinn 3

Kutt agurk i terninger og bland med finsnittet vårløk.

Trinn 4

Riv opp kjøttet når det er ferdig stekt og bland inn salt, pepper, hoisinsaus, sesamolje og saften av ½ sitron.

Trinn 5

Legg majones på bunnen av brødet. Topp med pulled pork, skiver av smeltet ost og agurk-/vårløksalaten.