Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pulled pork burger med chilimajones

Tidsbruk 240 minutter
15 ingredienser
1139 planlagt
Pulled pork burger med chilimajones
Legg oppskrift
i handlelapp
En saftig, spicy og søtlig burgerrett med inspirasjon fra burgerens opprinnelsesland.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Svinenakke

450 g
Entrecôte av svinenakke
2,3 fedd
Hvitløk
0,4 stk
Sitron
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper
0,8 dl
Solsikkeolje
1,5 ss
Hoisinsaus
0,8 ts
Sesamolje

Chilimajones

3 ss
Majones
0,8 stk
Rød chili
0,8 ss
Sweet chilisaus

Garnityr

0,4 stk
Agurk
1,5 stk
Vårløk
3 skive
Ost

Hamburgerbrød

0,8 pose
Gourmet hamburgerbrød

Slik gjør du

Trinn 1

Del svinenakken i to og brun den godt på alle sider i stekepannen. Krydre med salt og pepper og legg nakkestykkene i en ildfast form. Ha i oljen og de knuste hvitløksfeddene. Bak kjøttet i ovnen på 150°C i ca. 4 timer.

Trinn 2

Chilimajones: Bland sammen majones, finhakket chili og søt chilisaus. Smak deg fram med chilien – de varierer i styrke.

Trinn 3

Kutt agurk i terninger og bland med finsnittet vårløk.

Trinn 4

Riv opp kjøttet når det er ferdig stekt og bland inn salt, pepper, hoisinsaus, sesamolje og saften av ½ sitron.

Trinn 5

Legg majones på bunnen av brødet. Topp med pulled pork, skiver av smeltet ost og agurk-/vårløksalaten.