Pulled Chicken Sandwich

13 ingredienser
551 planlagt
Pulled Chicken Sandwich
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag din egen friske surkål – eller kjøp ferdig – og monter denne saftige kyllingsandwichen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Burger

1 pose
Hamburger buns
1 pose
Green goddess urtedressing
1 pakke
Pulled chicken
2 stk
Tomater
1 stk
Rødløk

Surkål

1 stk
Liten hodekål
2 stk
Syrlige epler
1 ss
Karve
2 ss
Eplecidereddik
2 dl
Tørr hvitvin eller vann
2 ss
Smør
1 ts
Salt
1 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Surkål: Skjær kål i veldig tynne strimler. Skrell eplene, fjern kjernehus og skjær i tynne skiver. Ha smør i bunnen av en kasserolle (ikke jerngryte). Legg kål og epleskiver lagvis i gryten. Dryss over karve, salt og sukker, og hell i eddik og hvitvin eller vann.

Trinn 2

Kok opp, reduser varmen og la det småkoke i ca. 1 time (lenger hvis du vil ha en enda mykere konsistens på kålen). Smak til surkålen med evt. mer salt eller sukker og/eller eddik den siste halvtimen.

Trinn 3

Tilbered Pulled Chicken som anvist på pakken. Varm hamburgerbrød i en panne og skjær tomat og rødløk i skiver.