Pulled beef i potetlefse

Tidsbruk 40 minutter
13 ingredienser
880 planlagt
Pulled beef i potetlefse
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne forfriskende crossover-retten forener norske potetlefser, pulled oksehøyrygg og asiatiske smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Potetlefser

6 stk
Potetlefser

Bogstek

450 g
Bogstek av storfe
2,3 fedd
Hvitløk
1,5 klype
Salt
1,5 klype
Pepper

Fyll

3 ss
Hakkede peanøtter
3 ss
Hakket koriander
0,2 stk
Finsnittet purre

Salsa

0,8 stk
Finkuttet rødløk
1,5 ss
Hvitvinseddik
1,5 ss
Sukker
0,8 ts
Sesamolje

Topp med

3 ss
Hoisinsaus

Slik gjør du

Trinn 1

Del høyryggen i to og brun den godt på alle sider i stekepannen. Kryddre med salt og pepper og legg kjøttet i en liten ildfast form. Ha i nøytral olje og 3 knuste hvitløksfedd. Bak høyryggen i ovn på 150 grader i ca 4 timer.

Trinn 2

Riv opp kjøttet når det er ferdig stekt og bland inn salt og pepper. Kok opp rødløk, eddik, sukker og sesamolje til en salsa.

Trinn 3

Bland sammen nøtter purreløk og koriander. Legg kjøtt, løk-salsa , purreløk, koriander og nøtter i lefsen. Topp med hoisinsaus.