Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Potetsalat med spekeskinke og blåostkrem

Tidsbruk 35 minutter
6 ingredienser
19 planlagt
Potetsalat med spekeskinke og blåostkrem
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Enkelt, godt og blått. Denne kjappe skinkeretten er super middag på travle dager – melken gjør Costellokremen mild, men fremdeles gir den karakter og mye god smak til dette lettvinne måltidet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Strandaskinke Grilstad
600 g
Poteter
1 stk
Rødløk
1 pakke
Blå Castello
1 dl
Helmelk Tine
4 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter møre i lettsaltet vann. Skjær dem i båter og vend inn olivenolje. Dryss på salt og pepper.

Trinn 2

Kjør blå Castello og melk i en blender til en fin, kremaktig konsistens.

Trinn 3

Trinn 3

Ha potetene på serveringsfat, legg på spekeskinke og fordel Castellokrem og hakket eller skivet rødløk over. Server med litt nykvernet pepper.

Serveringsforslag

Server gjerne med ristede valnøtter og gressløk.