Potetsalat med spekeskinke og blåostkrem

Tidsbruk 35 minutter
6 ingredienser
20 planlagt
Potetsalat med spekeskinke og blåostkrem
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Enkelt, godt og blått. Denne kjappe skinkeretten er super middag på travle dager – melken gjør Costellokremen mild, men fremdeles gir den karakter og mye god smak til dette lettvinne måltidet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Strandaskinke Grilstad
600 g
Poteter
1 stk
Rødløk
1 pakke
Blå Castello
1 dl
Helmelk Tine
4 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok poteter møre i lettsaltet vann. Skjær dem i båter og vend inn olivenolje. Dryss på salt og pepper.

Trinn 2

Kjør blå Castello og melk i en blender til en fin, kremaktig konsistens.

Trinn 3

Trinn 3

Ha potetene på serveringsfat, legg på spekeskinke og fordel Castellokrem og hakket eller skivet rødløk over. Server med litt nykvernet pepper.

Serveringsforslag

Server gjerne med ristede valnøtter og gressløk.