Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Potetsalat med eple

13 ingredienser
99 planlagt
Potetsalat med eple
Legg oppskrift
i handlelapp
Jeg synes potetene skal få lov til å være hovedpersonen i denne potetsalaten. Derfor skal de ikke dynkes i dressing. Akkurat passe er perfekt.

Ingredienser

800 g
Amandinepoteter eller nypoteter
0,5 boks
Crème fraîche
2 ss
Majones
0,5 stk
Sitron, skall
2 stang
Vårløk
1 fedd
Hvitløk
0,5 stk
Rødløk 4-pk
4 ss
Frisk gressløk
2 neve
Frisk basilikum
2 ss
Sitronsaft
1 stk
Grønt eple
2 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Vask potetene i kaldt vann. Du trenger ikke skrelle dem siden skallet er så tynt. Kutt potetene i 2 x 2 cm terninger og kok dem møre. Hell av vannet og avkjøl potetene i 20 min.

Trinn 2

Rør sammen creme fraiche og majones i en stor bolle. Rør inn finrevet sitronskall. Finhakk vårløk, hvitløk, rødløk, gressløk og basilikum og vend inn. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Trinn 3

Skrell eplet og fjern skrotten. Kutt eplet i små biter og ha i dressingen sammen med potetene.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/