Potetform med pinnekjøttrester

Tidsbruk 35 minutter
10 ingredienser
5 planlagt
Potetform med pinnekjøttrester
Legg oppskrift
i handlelapp
Pinnekjøtt er nydelig og bør nytes mer enn bare én gang i året. Bruk pinnekjøttrestene og bak i en potetform med kremost. Garantert suksess!

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

200 g
Kremost
1 dl
Rømme eller crème fraîche
400 g
Renset pinnekjøttrester
400 g
Poteter
300 g
Kålrot
200 g
Gulrot
1 potte
Persille
50 g
Smør
1 ts
Salt
1 ts
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 grader varmluft. Bland romtemperert kremost med rømme og legg som en krem i bunnen av en ildfast form. Legg renset pinnekjøtt på kremosten.

Trinn 2

Skrell og riv poteter og rotgrønnsaker på et rivjern. Smelt smør og bland i hakket persille. Smak til med salt og kvernet pepper. Bland det smeltede smøret med de revne grønnsakene og legg grønnsakene over pinnekjøttet.

Trinn 3

Bak formen i 30 minutter i ovnen til den er gyllen og gjennomstekt.