Posjerte egg og avokado på rugbrød

9 ingredienser
37 planlagt
Posjerte egg og avokado på rugbrød
Legg oppskrift
i handlelapp
For mange er den lange, gode frokosten påskeferiens daglige høydepunkt. Og posjerte egg skaper alltid begeistring!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Posjerte egg og avokado på rugbrød

4 stk
Egg
1 dl
Gresskarkjerner
4 skive
Rugbrød
1 pose
Baby leaf
1 potte
Gressløk, potte
1 dl
Solsikkeolje
1 klype
Salt
2 ss
Smør
2 stk
Moden avokado

Slik gjør du

Trinn 1

Posjer eggene. Varm en stekepanne med solsikkeolje og stek gresskarkjerner i 2 minutter til de er gylne. Ha på litt salt.

Trinn 2

Smør rugbrødskivene med smør og dekk med baby leaf. Del avokadoene i to og ta ut steinen. Ta ut avokadokjøttet med en skje og skjær det i tynne skiver. Anrett avokadoskivene på spinaten sammen med lune, posjerte egg.

Trinn 3

Topp med ristede gresskarkjerner og grovkuttet gressløk.