Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pork Tinga Tacos

Tidsbruk 40 minutter
17 ingredienser
2292 planlagt
Pork Tinga Tacos
Legg oppskrift
i handlelapp
Tinga du trenger! Tinga er en meksikansk spesialitet med svinekjøtt og gjerne også pølser. Sues Pork Tinga lager du med strimlet svinebiff og en akkurat passe spicy tomatsaus.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pulled pork

550 g
Pulled pork, Tulip

Tomatsaus

1 stk
Løk, 4-pk
1 ss
Finhakket ingefær
2 stk
Tomater
1 stk
Laurbærblad
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper
2 dl
Hønsebuljong
1 ts
Hvitvinseddik
0,5 ts
Kanel

Topp med

1 stk
Lime
2 stk
Vårløk

Tortillas

1 pose
Tortillas

Eplesalsa

1 stk
Grønt eple
3 ss
Smør
1 ss
Sukker
0,5 ts
Kanel

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tomatsaus: Hakk løk, ingefær uten skall og hvitløksfedd. Fres det gyllent i solsikkeolje sammen med laurbærblad, kanel og kajennepepper. Ha på hvitvinseddik og la det dampe ut. Tilsett grovt hakket tomat og hønsebuljong og kok ned til halvparten. Kjør det i en blender eller med stavmikser og smak til med salt.

Trinn 2

Trinn 2

Eplesalsa: Kutt eple i små biter og ha det i en kasserolle sammen med smør, sukker og kanel. Stek til alt er gyllent og karamellisert.

Trinn 3

Trinn 3

Varm pulled pork etter anvisning på pakken, bland inn halvparten av tomatsausen. Kok videre i et par minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Varm tortillaene på tørr varm panne, ha på kjøtt og topp med eplesalsaen og rull sammen. Server med resten av sausen, strimlet vårløk og limebåter.