Pølsepanne med makaroni og tomatsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Pølsepanne med makaroni og tomatsaus

Pølsepanne med makaroni og tomatsaus

2.7 i snitt
Pølsepanne med makaroni og tomatsaus

Denne varianten er ikke bare enklere å lage enn vanlige pølsepanner – den er også sunnere.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Røkt kjøttpølse
1 pose
Gulrot, brokkoli- og blomkålbuketter
1 pose
Pastasaus
300 gr
Makaroni
1 klype
Salt
1 ss
Smør eller olje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. Trinn 2

    Kok grønnsaker i lettsaltet vann i 5-6 minutter.

  3. Trinn 3

    Skjær kjøttpølser i skiver. Stek i smør eller olje i 3-4 minutter.

  4. Trinn 4

    Varm sausen i varmt vann. Klipp opp. Ha i stekepanna sammen med pølsene og kok opp.

Tips

Lag en enkel grateng ved å ha alle ingrediensene i en ildfast form, hell over litt fløte, revet ost og brødsmuler. Bak i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.