Pølseform med potet og sprø parmesan

3.4 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
589 planlagt
Pølseform med potet og sprø parmesan
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne sprøbakte retten vil de fleste i familien like. Pølser, poteter og et sprøtt parmesanlokk gjør det til en knasende god opplevelse.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1
Pølsegryte
500 g
Mandelpoteter
0.5 potte
Basilikum
2 fedd
Hvitløk
2 skive
Loff
30 g
Revet parmesan

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180 grader varmluft. Legg pølsegryten i en ildfast form. Legg på skiver med ferdigkokte mandelpoteter eller vanlige ferdigkokte poteter.

Trinn 2

Kjør basilikum, hvitløk, loffskiver og parmesan til en grønn brødkrumme i foodprosessor. Fordel på toppen av potetene og sett formen i ovnen. Bak i 20 minutter til retten er lysebrun.

Trinn 3

Server med godt brød til.