Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Polpettine

11 ingredienser
23 planlagt
Polpettine
Legg oppskrift
i handlelapp
Deilige, italienske kjøttboller som inneholder både skinke, parmesan og muskatnøtt

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 skive
Skiver loff uten skorpe
0,5 dl
H-melk
400 g
Kjøttdeig
50 g
Servelat eller kokt skinke
2 stk
Egg
1 dl
Revet parmesan
0,3 ts
Revet muskatnøtt
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 dl
Griljermel
2 ss
Solsikkeolje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Riv brødet i små stykker og ha det i en liten bolle. Hell over melken, klem godt sammen slik at brødet absorberer melken.

Trinn 2

Ha brød- og melkeblanding, kjøttdeig, hakket servelat eller skinke, ett av eggene og parmesan i en stor bolle. Tilsett muskatnøtt, salt og pepper og bland godt sammen.

Trinn 3

Ha griljermel i en dyp tallerken. Pisk sammen det andre egget sammen med litt salt og pepper i en bolle. Lag kjøttboller av kjøttfarsen med en spiseskje. Dypp en og en kjøttbolle i eggeblandingen og rull dem i griljermel. Varm olje ca 2 cm dyp i en stor stekepanne eller gryte.

Trinn 4

Stek kjøttbollene i oljen til de er gylne og server.