Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Polpette med spaghetti

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
697 planlagt
Polpette med spaghetti
Legg oppskrift
i handlelapp
Polpette er det italienske navnet på kjøttboller. Krydderet kan variere – vår variant har de fleste klassiske ingrediensene. En saftig spaghetti-rett som faller i smak hos både store og små.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Spaghetti REMA 1000
1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
1 stk
Egg Solvinge
30 g
Parmigiano Reggiano Castelli
2 stk
Løk
1 pose
Soppblanding REMA 1000
2 boks
Hakkede tomater REMA 1000
3 ss
Griljermel
5 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
100 g
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Finhakk løk og hvitløk. Bland kvernet storfekjøtt, griljermel, egg, parmesan, vann (1/2 dl pr pk med kjøtt), halvparten av den finhakkede løken, 3/5 av hvitløken, grovhakket sopp, salt og pepper i en stor bolle.

Trinn 2

Trinn 2

Form små kjøttboller og stek dem i en panne med litt olje.

Trinn 3

Trinn 3

Når alle kjøttbollene er brune, tilsettes resten av den finhakkede løken, hvitløken og smør.

Trinn 4

Trinn 4

La løken bli blank og ha i hermetiske tomater. La det koke til kjøttbollene er gjennomstekte. Smak til med salt og pepper.

Trinn 5

Trinn 5

Kok spagetti al dente i rikelig med saltet vann. Hell av kokevannet og bland spaghetti med saus og polpettes.