Pollo alla Romana

Tidsbruk 70 minutter
8 ingredienser
106 planlagt
Pollo alla Romana
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Aroma fra Roma! Her trenger kyllingen litt tid sammen med tomatene, men denne rustikke Romaretten er enkel å lage og smaker fantastisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Fersk kylling 1,3 kg Solvinge
2 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 stk
Rødløk
1 stk
Rød paprika
600 g
Poteter
3 ss
Olivenolje REMA 1000
6 fedd
Hvitløk
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Del kyllingen i biter og stek dem gylne i en stekepanne med olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Stek i flere omganger og legg bitene over i en kasserolle.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær rødløk og paprika i biter og finhakk hvitløken. Stek det blankt i den samme pannen og ha det over i kasserollen.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett hermetiske tomater, skyll tomatboksene med litt vann og ha det i gryten. Kok opp, senk varmen og la det småkoke i ca. 40 minutter. Smak til med salt og kajennepepper. Server med potetmos eller kokte poteter.

Serveringsforslag

Ha en god skvett hvitvin over kyllingen når den stekes og la det koke med.