Pollo alla Diavola

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
309 planlagt
Pollo alla Diavola
Legg oppskrift
i handlelapp
Horn i panna! Denne pannestekte djevelkyllingen er nok ikke spesielt fandenivolsk, men heit er den - og djevelsk god.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Poteter
2 pakke
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
200 g
Champignon
1 pose
Bladspinat
1 stk
Sitron
5 ss
Olivenolje REMA 1000
1,5 dl
Griljermel
3 ts
Kajennepepper
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Potetsalat: Skrell og skjær potetene i biter og kok dem møre i lettsaltet vann. Sil av vannet og ha på god olivenolje, salt og pepper. Bland lett.

Trinn 2

Trinn 2

Bland griljermel, kajennepepper og salt. Vend kyllingfiletene i olivenolje og deretter i griljermelblandingen. Stek på middels varme i en panne med olivenolje, til filetene er gylne og fine. La kyllingen hvile mens du steker grønnsakene.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær sjampinjong i skiver og stek dem gylne i litt olivenolje.

Trinn 4

Trinn 4

Legg soppen til side, ha smør i pannen og ha i vasket spinat. Stek lett til spinaten synker sammen, legg soppen tilbake og smak til med salt og pepper. Serveres med sitronbåter.

Serveringsforslag

Server gjerne med finhakket persille.