Pizzahorn

10 ingredienser
1332 planlagt
Pizzahorn
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne pizzavarianten egner seg godt til kveldssnack og turmat. Kan gjerne fryses ned og varmes opp rett før servering.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Lynrask pizzadeig

1 ss
Bakepulver
5 dl
Hvetemel
1 ts
Salt
2,5 dl
Vann
2 ss
Olivenolje

Saus

1 boks
Original pizzasaus

Ost

1 pose
Revet ostemix

Topping

1 pakke
Skinkestrimler, topping

Dryss

0,5 ss
Sesamfrø
0,5 ss
Valmuefrø

Slik gjør du

Trinn 1

Lynrask pizzadeig: Bland sammen mel, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett vann og olje, og elt godt sammen med hendene eller kjøkkenmaskin. Ha deigen på en melet arbeidsbenk. Kna deigen i et par minutter. Bruk litt mer mel hvis deigen er klissete. Denne deigen er uten gjær og skal ikke heve.

Trinn 2

Kjevle ut pizzadeigen til en stor rund leiv. Skjær deigen i trekanter. Ha på et tynt lag med pizzasaus, skinke og revet ost. Rull sammen fra den bredeste enden slik at det former et horn. Legg dem på bakepapirkledd stekebrett, pensle med sammenvispet egg og dryss med sesam- og/eller valmuefrø.

Trinn 3

Dekk med et kjøkkenhåndkle og la heve i ca. 40 minutter. Stekes ved 200 °C i ca. 15 minutter til de er gylne.

Kjøp ferdig bunn!

Stor & fersk pizzabunn

Stor & fersk pizzabunn

REMA 1000
Prøv også Pizzaknuter!
Prøv også Pizzaknuter!