Pizzadeig

Tidsbruk 150 minutter
5 ingredienser
153 planlagt
Pizzadeig
Legg oppskrift
i handlelapp
Tenk at vann, gjær, olivenolje og mel kan bli til så mye godt! Del deigen i mindre emner før du etterhever.

Ingredienser

10 g
Gjær
3 dl
Lunkent vann (37 grader)
2 ss
Olivenolje
460 g
Hvetemel
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett salt, olivenolje og mel. arbeid deigen raskt sammen til en lett deig som du lar heve i minst 1 1/2 time under et klede eller plastfilm.

Trinn 2

Slå deigen sammen, del den i 4 emner og rull hver del til store rundstykker. Etterhev i 1 time under smurt plastfilm.

Serveringsforslag

Bruk mye mel når emnene skal kjevles ut, da er det lettere å få en tynn pizzabunn