Tomatgalette med pesto og chevre | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Hjemmelaget pizza Tomatgalette med pesto og chevre

Tomatgalette med pesto og chevre

Ingen vurderinger
Tomatgalette med pesto og chevre
Galette kommer fra Bretagne i Frankrike , og er navnet på en type grovere pannekaker som gjerne toppes med kjøtt, grønnsaker og ost.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Ferdig pizzabunn eller paibunn
100 gr
Kremost
3 ss
Pesto
400 gr
Tomat
150 gr
Chevre eller fetaost
0.2 pose
Pinjekjerner
0.2 potte
Hakket timian

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm stekeovnen til 200 °C, varmluft. Rull ut pai- eller pizzadeigen på et bakepapirkledd stekebrett.

  2. Trinn 2

    Smør kremost og pesto utover bunnen i et jevnt lag. La et par cm langs kanten være fritt for fyll.

  3. Trinn 3

    Kutt tomatene i skiver og legg dem over. Smuldre chevre eller fetaost og fordel over tomatskivene.

  4. Trinn 4

    Topp med pinjekjerner og hakket timian. Brett kanten av deigen over fyllet. Stek i ca. 20 minutt er – til bunnen og osten har fått farge.