Pizza med kremost og poteter

Napoli regnes som pizzaens opprinnelsessted. Og selv om Margherita er byens mest kjente pizza, er også pizza con crema di formaggio e patate populær.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Pizzadeig: Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett salt, olje og mel. Arbeid deigen raskt sammen til en lett deig som du lar heve i 1 ½ time under et klede eller plastfilm.
Trinn 2
Fyll: Forvarm ovnen til 280 ° C med ekstra undervarme/pizzafunksjon hvis du har. Kok poteter.
Trinn 3
Del pizzadeigen i 4, kjevle ut og legg dem på hvert sitt bakepapir.
Trinn 4
Bland kremost med salt, finhakket hvitløk og tørkede urter og fordel utover pizzabunnene i et tynt lag. Legg på skiver av kokte poteter og drypp noen dråper olivenolje over.
Trinn 5
Stek én og én pizza på bakepapiret i bunnen av stekeovnen i ca. 8-10 minutter. Server umiddelbart.
Trinn 6
Rødkålsalat: Finsnitt kålen og ha den i en blandebolle. Tilsett alle de andre ingrediensene og bland godt sammen.
Tips!
Pizzadeigen blir best ved at den lages kvelden i forveien og settes til heving i kjøleskapet.