Pizza med fire oster og jordbærketchup

Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Lag pizzadeig: Løs saltet opp i vannet, og bland inn gjær og olje. Ha i mel og elt med maskin eller for hånd i minimum 10 minutter til deigen blir smidig. Dekk med plastfolie og sett til heving i ca. 45 minutter.
Trinn 2
Slå luften ut av deigen og del i 6 emner. Dekk med plastfolie og hev i 45 minutter eller sett til kaldheving natten over.
Trinn 3
Jordbærketchup: Rens jordbær. Kjør med stavmikser til en glatt saus. Ha i en gryte med sukker, honning og eplecidereddik. Kok opp og la sausen tykne. Tilsett balsamicoeddik. Sausen er ferdig når du ser glinsende bobler i sausen og den har tyknet. Smak til med sukker, honning og pepper. Avkjøl.
Trinn 4
Forvarm ovnen til høyeste temperatur. Kjevle ut pizzadeigen og ha på pizzasaus. Fordel osten utover. Topp med valnøtter og stek på maks varme i ovnen til pizzaene er gylne og osten bobler. Server med jordbærketchup ved siden av.
TIPS!
Har du dårlig tid kan du bruke REMA 1000 ferdig pizzadeig og ferdig pizzasaus.