Hopp til innhold

Pizza Delhi med kylling

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
13 ingredienser
138 planlagt
Pizza Delhi med kylling

Pizza Delhi, denne eksotiske pizzavarianten kan krydre hverdagen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Amerikansk pizzadeig

1 ts
Tørrgjær
350 gr
Hvetemel
1 ts
Salt
1 ts
Sukker
2.5 dl
Vann (40-45°C)
1 ss
Solsikkeolje

Saus

1 boks
Bianca pizzasaus

Topping

1 pk
Strimlet kyllingfilet
0.5 stk
Presset sitron
0.5 glass
Korma karrisaus
1 ss
Revet ingefær

Topping ved servering

1 pose
Salatmix
1 neve
Frisk koriander

Slik gjør du

Trinn 1

Pizzadeig: Ha de tørre ingrediensene i bakebollen til en kjøkkenmaskin med eltekrok. Tilsett olje og halvparten av vannet og kjør på middels-lav hastighet i ett minutt. Tilsett resten av vannet og kjør videre på middels hastighet i 5-6 minutter til du har en smidig deig. Samle deigen til en ball og ha den i en smurt bolle. Dekk over med plastfilm og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 1 time, men gjerne mer. Slå ned deigen på en melet arbeidsbenk slik at luften presses ut av den. Del deigen i ønsket antall enheter og kjevle ut.

Trinn 2

Smør saus på pizzabunnen og topp med resten av ingrediensene. Pizza stekes på 250 °C (eller ovnens makstemperatur) til bunnen er gyllenbrun og osten bobler. Bruk gjerne pizzastein. Topp med salatmix og/eller koriander ved servering.