Pizza Delhi med kylling

Pizza Delhi, denne eksotiske pizzavarianten kan krydre hverdagen.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Pizzadeig: Ha de tørre ingrediensene i bakebollen til en kjøkkenmaskin med eltekrok. Tilsett olje og halvparten av vannet og kjør på middels-lav hastighet i ett minutt. Tilsett resten av vannet og kjør videre på middels hastighet i 5-6 minutter til du har en smidig deig. Samle deigen til en ball og ha den i en smurt bolle. Dekk over med plastfilm og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 1 time, men gjerne mer. Slå ned deigen på en melet arbeidsbenk slik at luften presses ut av den. Del deigen i ønsket antall enheter og kjevle ut.
Trinn 2
Smør saus på pizzabunnen og topp med resten av ingrediensene. Pizza stekes på 250 °C (eller ovnens makstemperatur) til bunnen er gyllenbrun og osten bobler. Bruk gjerne pizzastein. Topp med salatmix og/eller koriander ved servering.