Hopp til innhold

Pizza bianca med marinert kylling

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
357 planlagt
Pizza bianca med marinert kylling

Prøv creme fraiche på pizzaen – raskt, enkelt og godt! Legg gjerne kyllingkjøttet i marinade kvelden i forveien for en enda mer smaksrik pizza.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Kyllingfilet, strimlet
2 ss
Timian, finhakket
2 fedd
Hvitløk, finhakket
2 stk
Pizzabunner, ferdig eller egen oppskrift
3 dl
Creme fraiche
1 pose
Revet ost
1 stk
Rødløk, i ringer
0.3 glass
Soltørket tomat, i strimler
0.5 stk
Ruccolasalat
1 dl
Olivenolje
2 ss
Kapers

Slik gjør du

Trinn 1

Sett stekeovnen å 220C. Bland timian, hvitløk og olje, og vend inn kyllingkjøttet. La det marineres i 20 minutter, gjerne lenger hvis du har tid

Trinn 2

Smør creme fraiche utover bunnen, ha på ost og resten av ingrediensene. Strø over kylling til slutt. Stek i ovn til osten er gylden og kyllingen gjennomstekt, ca. 8 minutter. Server med frisk ruccola og nykvernet pepper.

Tips

Pizzaen smaker også godt med tomatsaus i bunnen.