Hopp til innhold

Grønnsakspizza med kremost

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
152 planlagt
Grønnsakspizza med kremost

Lys pizza for den lyse årstiden! En variant av pizza bianca, hvit pizza, som er blant de enkleste og beste pizzaene du kan lage. Uten tomatsaus, men med en frisk miks av kremost og grønnsaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Egg Solvinge
2 stk
Tomat
2 stk
Fin pizzabunn
1 stk
Snøfrisk naturell, 125 g, Tine
3 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kjør egg og kremost i en blender eller med stavmikser til en jevn saus, smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Sett ovnen på 200˚C. Bland olivenolje, salt og pepper i en stor bolle. Ha grove terninger av tomat, løk, squash og paprika i bollen og bland godt.

Trinn 3

Fordel grønnsakene over bunnene og hell over ostesausen.

Trinn 4

Stek pizzaene i ca. 13-15 minutter til grønnsakene er gylne og fine.

Lag en vinaigrette med litt balsamicoeddik, olivenolje, chili og urter og server sammen med grønnsakspizzaen.