Grønnsakspizza med kremost
Lys pizza for den lyse årstiden! En variant av pizza bianca, hvit pizza, som er blant de enkleste og beste pizzaene du kan lage. Uten tomatsaus, men med en frisk miks av kremost og grønnsaker.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kjør egg og kremost i en blender eller med stavmikser til en jevn saus, smak til med salt og pepper.
-
Trinn 2
Sett ovnen på 200˚C. Bland olivenolje, salt og pepper i en stor bolle. Ha grove terninger av tomat, løk, squash og paprika i bollen og bland godt.
-
Trinn 3
Fordel grønnsakene over bunnene og hell over ostesausen.
-
Trinn 4
Stek pizzaene i ca. 13-15 minutter til grønnsakene er gylne og fine.
Lag en vinaigrette med litt balsamicoeddik, olivenolje, chili og urter og server sammen med grønnsakspizzaen.