Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pizza med kyllingboller

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
71 planlagt
Pizza med kyllingboller
Legg oppskrift
i handlelapp
Hvitt kjøtt på hvit pizza. Du får et saftigere kyllingresultat om du steker kjøttdeigen som ferdigkrydrede, trillrunde boller. Her servert på en supergod, tomatfri pizza.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingkjøttdeig 400 g Solvinge
1 stk
Rødløk
100 g
Hvitost REMA 1000
1 stk
Rød paprika
1 stk
Crème fraîche Tine
1 pakke
Grov pizzabunn Staur
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200?C. Smør crème fraîche på pizzabunnene. Ha på salt og pepper og finhakket hvitløk. Fordel osten jevnt over. Skjær paprika og løk i biter og bland det med olivenolje, salt og pepper og dryss det på toppen av osten.

Trinn 2

Trinn 2

Bland salt og pepper i kyllingkjøttdeigen.

Trinn 3

Trinn 3

Lag små boller som legges på toppen av pizzaene.

Trinn 4

Trinn 4

Stek i ovnen til osten og kyllingbollene er gylne og fine.

Serveringsforslag

Ha gjerne noen skiver med frisk tomat på toppen.