Pizza med kjøttboller

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
775 planlagt
Pizza med kjøttboller
Legg oppskrift
i handlelapp
Ny lørdagsfavoritt? Vil du ha en litt saftigere familiepizza gjør du som her – former små kjøttboller og legger dem rett på pizzaen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
1 pakke
Grov pizzabunn Staur
1 stk
Løk
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
200 g
Hvitost REMA 1000
1 stk
Egg Solvinge
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ts
Oregano, tørket
0,5 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Saus: Finhakk løk og hvitløk. Stek halvparten av løken, hvitløk og oregano blankt i olje. Tilsett hermetiske tomater og la det koke til sausen tykner. Smak til med sukker, salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Ha tomatsaus på pizzabunnene og strø på ost.

Trinn 3

Trinn 3

Bland kvernet storfekjøtt med egg, resten av løken, salt (1ts pr pk storfekjøtt) og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Lag små kjøttboller og legg dem rett på pizzaene, da blir de saftige og gode. Dryss over med oregano. Stek pizzaene på 235°C til osten er smeltet og har fått farge.

Serveringsforslag

Server pizza med litt rømme og frisk salat.