Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pizza med kjøttboller

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
690 planlagt
Pizza med kjøttboller
Legg oppskrift
i handlelapp
Ny lørdagsfavoritt? Vil du ha en litt saftigere familiepizza gjør du som her – former små kjøttboller og legger dem rett på pizzaen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
1 pakke
Grov pizzabunn Staur
1 stk
Løk
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
200 g
Hvitost REMA 1000
1 stk
Egg Solvinge
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ts
Oregano, tørket
0,5 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Saus: Finhakk løk og hvitløk. Stek halvparten av løken, hvitløk og oregano blankt i olje. Tilsett hermetiske tomater og la det koke til sausen tykner. Smak til med sukker, salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Ha tomatsaus på pizzabunnene og strø på ost.

Trinn 3

Trinn 3

Bland kvernet storfekjøtt med egg, resten av løken, salt (1ts pr pk storfekjøtt) og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Lag små kjøttboller og legg dem rett på pizzaene, da blir de saftige og gode. Dryss over med oregano. Stek pizzaene på 235°C til osten er smeltet og har fått farge.

Serveringsforslag

Server pizza med litt rømme og frisk salat.