Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pizza med grillede grønnsaker

Tidsbruk 70 minutter
12 ingredienser
44 planlagt
Pizza med grillede grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Skikkelig sommerpizza! En god pizzabunn kan du med hell toppe med nærmest hva du måtte ønske av gode ingredienser. Her er en deilig rustikk grønnsakspizza, med saftige mozzarellaskiver.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

25 g
Fersk gjær Idun
1 stk
Aubergine
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Rød paprika
3 fedd
Hvitløk
1 ts
Oregano tørket
1 stk
Sitron
1 pose
Mozzerella fersk, 125 g, Arla
1 potte
Basilikum
2 ss
Olivenolje, REMA 1000
800 g
Hvetemel
1 glass
Kapers 100 g Toro

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 240˚C. Pizzabunn: Bland fersk gjær i lunkent vann (4 dl per 800 g hvetemel) med olivenolje. Ha en klype salt i hvetemelet og bland det i væsken til en fin og smidig deig. Reguler konsistensen med mer vann eller mel. Dekk deigen med plastfolie og la den heve i ca. 40 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær aubergine, løk og paprika i terninger og finhakk hvitløken. Ha alt i en bolle og bland med litt olivenolje, tørket oregano, salt og pepper. Smak til med sitronsaft.

Trinn 3

Trinn 3

Kjevle deigen til en stor eller to små pizza. Ha på grønnsaker, skiver av fersk mozzarella og dryss kapers over. Stek pizzaen til den er gyllen. Dryss rikelig med frisk basilikum og en skvett god olivenolje over rett før servering. Litt nykvernet pepper smaker godt på toppen.

Serveringsforslag

Ha gjerne litt revet parmesan over før servering.