Pizza Carbonara | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pizza Carbonara

4.0 i snitt
Pizza Carbonara
De fleste kjenner til pasta carbonara, men kan man bruke noen av de samme ingrediensene på en pizza? Klart det! Dette er vår smakfulle versjon av pizza carbonara.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Ferdig pizzadeig, eller hjemmelaget deig
1 boks
Hvit pizzasaus
70 gr
Bacon
4 stk
Egg
1 dl
Parmesan, finrevet
2 dl
Mozzarella, revet
1 klype
Nykvernet pepper
1 neve
Basilikum, til pynt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen til 220 grader, varmluft. Dersom du ønsker å lage hjemmelaget pizzadeig kan du bruke denne oppskriften.

  2. Trinn 2

    Form pizzadeig til fire porsjonsstørrelser. Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør et tynt lag pizzasaus på deigen. Strø en blanding av mozzarella og parmesan på toppen.

  3. Trinn 3

    Del baconskiver i to og stek nesten ferdig. Legg dem oppå bunnen med ost. Lag en liten fordypning i hver pizza slik at du kan kakke et egg på hver pizza uten at egget flyter for mye utover.

  4. Trinn 4

    Kverne pepper over og sett midt i ovnen. Stek til pizzaen er sprø og gyllen. Legg basilikumblader på før servering.

Serveringstips

Lag en enkel tomatsalat av små cherrytomater delt i to med basilikumblader og god olivenolje over. Et dryss flaksalt hever smaken på tomatene.