Pizza Bianca med kylling, soltørket tomat og rødløk

11 ingredienser
430 planlagt
Pizza Bianca med kylling, soltørket tomat og rødløk
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv creme fraiche på pizzaen - raskt, enkelt og godt! Legg gjerne kyllingkjøttet i marinade kvelden i forveien for en enda mer smaksrik pizza.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingfilet, strimlet
2 ss
Timian, finhakket
2 fedd
Hvitløk, finhakket
2 stk
Pizzabunner, ferdig eller egen oppskrift
3 dl
Creme fraiche
1 pose
Revet ost
1 stk
Rødløk, i ringer
0.3 glass
Soltørket tomat, i strimler
0.5 stk
Ruccolasalat
1 dl
Olivenolje
2 ss
Kapers

Slik gjør du

Trinn 1

Sett stekeovnen å 220C. Bland timian, hvitløk og olje, og vend inn kyllingkjøttet. La det marineres i 20 minutter, gjerne lenger hvis du har tid

Trinn 2

Smør creme fraiche utover bunnen, ha på ost og resten av ingrediensene. Strø over kylling til slutt. Stek i ovn til osten er gylden og kyllingen gjennomstekt, ca. 8 minutter. Server med frisk ruccola og nykvernet pepper.

Visste du at?

Kylling fra Solvinge både vokser saktere og lever lenger enn kylling som normalt produseres i Norge, og er av en sunnere og mer aktiv rase. Et godt valg for deg som er opptatt av bedre dyrevelferd!