Pinnekjøttsalat

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
178 planlagt
Pinnekjøttsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag denne enkle salaten dersom du har rester etter julemiddagen og vil ha en lett romjulsrett.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

0.5 stk
Apetina fetaost
30 g
Rødløk i staver
1 fedd
Finhakket hvitløk
800 g
Pinnekjøtt i små biter
150 g
Rucculasalat
8 kvist
Frisk basilikum
4 ts
Crème fraîche
100 g
Oliven
1.5 ss
Balsamicoeddik
0.5 ts
Salt
1.5 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk og bland alle grønnsakene i en bolle. Bland balsamico, olivenolje, hvitløk og salt til en vinaigrette. Bland vinaigretten inn i salaten og dryss over ønsket mengde pinnekjøtt og fetaost. Serveres med ferskt eller ristet brød.