Pinnekjøttsalat

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
10 planlagt
Pinnekjøttsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag denne enkle salaten dersom du har rester etter julemiddagen og vil ha en lett romjulsrett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Pinnekjøtt i små biter
75 g
Oliven
112,5 g
Rucculasalat
1,1 ss
Balsamicoeddik
0,8 fedd
Finhakket hvitløk
3 ts
Crème fraîche
22,5 g
Rødløk i staver
6 kvist
Frisk basilikum
0,4 stk
Apetina fetaost
1,1 ss
Olivenolje
0,4 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk og bland alle grønnsakene i en bolle. Bland balsamico, olivenolje, hvitløk og salt til en vinaigrette. Bland vinaigretten inn i salaten og dryss over ønsket mengde pinnekjøtt og fetaost. Serveres med ferskt eller ristet brød.