Pinnekjøtt i lefse

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
1 planlagt
Pinnekjøtt i lefse
Legg oppskrift
i handlelapp
Damp ekstra mye pinnekjøtt til julemiddagen slik at du kan lage denne enkle restemiddagen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Pinnekjøtt i biter
0,8 pakke
Lefser/lomper
300 g
Rosenkål
1,5 stk
Sjalottløk
0,8 dl
Seterrømme
0,8 ss
Dijonsennep
1,5 ss
Olivenolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Del rosenkålen i to, og legg pinnekjøtt og rosenkål i hver sin ildfaste form. Legg rosenkålen med snittflaten opp og dryss over salt, pepper og olivenolje. Stek rosenkålen på 200°C i ca. 15 minutter før du setter inn pinnekjøttet og steker ca. 5 minutter til.

Trinn 2

Rør sammen rømme og sennep, og finhakk sjalottløken før du danderer wrapsen. Start med sennepsrømmen og litt kjøtt, så rikelig med rosenkål før du drysser litt knasende sjalottløk over.