Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Pinnekjøtt i lefse

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
Pinnekjøtt i lefse
Klikk og dra
til kalenderen
Damp ekstra mye pinnekjøtt til julemiddagen slik at du kan lage denne enkle restemiddagen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Pinnekjøtt i biter
0,8 pakke
Lefser/lomper
300 g
Rosenkål
1,5 stk
Sjalottløk
0,8 dl
Seterrømme
0,8 ss
Dijonsennep
1,5 ss
Olivenolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Del rosenkålen i to, og legg pinnekjøtt og rosenkål i hver sin ildfaste form. Legg rosenkålen med snittflaten opp og dryss over salt, pepper og olivenolje. Stek rosenkålen på 200°C i ca. 15 minutter før du setter inn pinnekjøttet og steker ca. 5 minutter til.

Trinn 2

Rør sammen rømme og sennep, og finhakk sjalottløken før du danderer wrapsen. Start med sennepsrømmen og litt kjøtt, så rikelig med rosenkål før du drysser litt knasende sjalottløk over.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender