Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Piccata av svin

Tidsbruk 30 minutter
25 ingredienser
297 planlagt
Piccata av svin
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse ekstra saftige svinesnitslene må du bare prøve! Bruk teflonstekepanne og stek maks. to snitsler om gangen

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Svinesnitsler

400 g
Nakkefilet av svin
130 g
Revet parmesan
200 g
Revet gul ost
3 stk
Egg
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
4 ss
Hvetemel
5 ss
Solsikkeolje

Ris

3 dl
Ris

Paprikasaus

2 stk
Rød paprika
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Sitronsaft
0,5 dl
Olivenolje, Extra Virgin
2 dl
Vann
0,5 stk
Buljongterning
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Eple- og stangsellerisalat

1 pose
Ruccula
1 stk
Eple
2 stang
Stangselleri
50 g
Valnøtter
2 ss
Sitronsaft
4 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Svinesnitsler: Ha salt og nykvernet pepper på nakkefiletskivene. Ha hvetemel i en skål. Visp sammen egg og bland inn revet ost i en annen skål. Vend nakkefiletskivene først i hvetemel. Legg skivene i skålen med ostemasse og pakk den godt rundt på begge sider av nakkefiletskivene. Varm en teflonstekepanne på middels varme og ha i solsikkeolje. Stek snitslene gylne, ca. 4 minutter på hver side. Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Paprikasaus: Rens paprika og del i skiver. Ha dem i en kjele sammen med olivenolje, vann, buljongterning, skivet hvitløk, sitronsaft, salt og pepper. Kok alt i 10 minutter på svak varme under lokk. Sett stavmikseren i kjelen og kjør til fin paprikapuré.

Trinn 3

Eple- og stangsellerisalat: Vask rucculaen og ha den i en bolle sammen med strimlet eple, tynne skiver stangselleri og hakkede valnøtter. Rist eller rør sammen olivenolje, sitronsaft, salt og pepper og hell dressingen over salaten ved servering. Server snitslene med paprikasaus, eple- og stangsellerisalat og kokt ris.