Piccata av svin med paprikasaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Piccata av svin med paprikasaus

Piccata av svin med paprikasaus

2.7 i snitt
Piccata av svin med paprikasaus

Disse ekstra saftige svinesnitslene må du bare prøve! Bruk teflonstekepanne og stek maks. to snitsler om gangen

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Svinesnitsler

400 gr
Nakkefilet av svin
130 gr
Revet parmesan
200 gr
Revet gul ost
3 stk
Egg
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
4 ss
Hvetemel
5 ss
Solsikkeolje

Paprikasaus

2 stk
Rød paprika
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Sitronsaft
0.5 dl
Olivenolje, Extra Virgin
0.5 stk
Buljongterning
2 dl
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Ris

3 dl
Ris

Eple- og stangsellerisalat

1 pose
Ruccula
1 stk
Eple
2 stang
Stangselleri
50 gr
Valnøtter
2 ss
Sitronsaft
4 ss
Olivenolje
1 klype
Pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Svinesnitsler: Ha salt og nykvernet pepper på nakkefiletskivene. Ha hvetemel i en skål. Visp sammen egg og bland inn revet ost i en annen skål. Vend nakkefiletskivene først i hvetemel. Legg skivene i skålen med ostemasse og pakk den godt rundt på begge sider av nakkefiletskivene. Varm en teflonstekepanne på middels varme og ha i solsikkeolje. Stek snitslene gylne, ca. 4 minutter på hver side. Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Trinn 2

    Paprikasaus: Rens paprika og del i skiver. Ha dem i en kjele sammen med olivenolje, vann, buljongterning, skivet hvitløk, sitronsaft, salt og pepper. Kok alt i 10 minutter på svak varme under lokk. Sett stavmikseren i kjelen og kjør til fin paprikapuré.

  3. Trinn 3

    Eple- og stangsellerisalat: Vask rucculaen og ha den i en bolle sammen med strimlet eple, tynne skiver stangselleri og hakkede valnøtter. Rist eller rør sammen olivenolje, sitronsaft, salt og pepper og hell dressingen over salaten ved servering. Server snitslene med paprikasaus, eple- og stangsellerisalat og kokt ris.