Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Phở - nudelsuppe med ytrefilet

Tidsbruk 30 minutter
16 ingredienser
474 planlagt
Phở  - nudelsuppe med ytrefilet
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Phở uttales «fa» og er en nordvietnamesisk spesialitet og street food-favoritt. Vanligvis blir kraften kokt på okse- eller kyllingbein - vår Phở er en litt forenklet variant som allikevel smaker fantastisk!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

850 g
Pampas ytrefilet, REMA 1000
1 pose
Risnudler, 250 g, Santa Maria
1 stk
Lime
1 stk
Løk, 4-pk
40 g
Ingefær
1 glass
Bønnespirer, REMA 1000
1 pakke
Vårløk
1 stk
Rød chili
1 kvist
Sitrongress
1 potte
Koriander
4 fedd
Hvitløk
1 klype
Hel muskatnøtt
3 stk
Kjøttbuljongterning (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)
1 stk
Kanel, hel
3 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000
1 l
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Del løken i to og kutt den i skiver. Skrell og kutt hvitløk og ingefær i skiver og skjær halvparten av chilien i fine ringer. Tørk av sitrongresset, del i to og bank stilkene godt.

Trinn 2

Trinn 2

Varm opp solsikkeolje i en kjele og fres løken til den er blank. Tilsett muskat, ingefær, chili, sitrongress og hvitløksfedd og fres videre i ett minutts tid.

Trinn 3

Trinn 3

Legg i buljongterningene og kanelstang og hell over kaldt vann. Kok opp og la buljongen trekke i ca. 5 minutter. Smak evt. til suppen med fiskesaus.

Trinn 4

Trinn 4

Kok risnudler og skjær kjøttet i tynne skiver.

Trinn 5

Trinn 5

Ha kokte risnudler i en bolle med bønnespirer, finsnittet vårløk, koriander og tynne skiver med kjøtt. Hell rykende varm kraft over og la kjøttet trekke i kraften mens du legger i ønsket garnityr. Press limesaft over suppen og dryss over frisk koriander og evt. finhakket chili.