Persillerotchips

Tidsbruk 25 minutter
3 ingredienser
101 planlagt
Persillerotchips
Legg oppskrift
i handlelapp
Dekorativt og knasende sprøtt tilbehør til alle typer kjøtt og fisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Persillerøtter
1 l
Solsikkeolje
2 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell persillerøttene. Fortsett og skrell tynne strimler til hele persilleroten er skrelt opp. Varm solsikkeoljen i en frityrkjele eller elektrisk frityrkoker til 160 °C.

Trinn 2

Stek en håndfull persillerotstrimler i oljen i noen minutter til de er lyse brune og jevnt stekt. Ta chipsene opp med en øse og la dem renne av på et kjøkkenpapir.

Trinn 3

Dryss med salt og server som tilbehør til kjøtt eller fisk.