Persillerøtter

Tidsbruk 20 minutter
4 ingredienser
11 planlagt
Persillerøtter
Legg oppskrift
i handlelapp
Persillerøtter får en dyp og sødmefull smak når de bakes i ovn. Litt revet sitronskall tilfører friskhet. Server persillerøtter til juleribba – og når du ønsker å variere tilbehøret til fisk og kjøtt gjennom resten av året.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

6 stk
Persillerøtter
2 ss
Smør
0.5 ts
Sitronskall
2 ss
Persille

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell persillerøttene og del dem i 6 på langs. Forvell dem 30 sekunder i lettsaltet vann. Hell av
 vannet og tørk dem lett.

Trinn 2

Trinn 2

Vend de forvellede persillerøttene i en blanding av smør, sitronskall, salt og pepper. Bak dem i ovn ved 200°C i 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ta dem ut og vend inn finhakket persille.