Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Persillerøtter

Tidsbruk 20 minutter
4 ingredienser
13 planlagt
Persillerøtter
Legg oppskrift
i handlelapp
Persillerøtter får en dyp og sødmefull smak når de bakes i ovn. Litt revet sitronskall tilfører friskhet. Server persillerøtter til juleribba – og når du ønsker å variere tilbehøret til fisk og kjøtt gjennom resten av året.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4,5 stk
Persillerøtter
1,5 ss
Smør
0,4 ts
Sitronskall
1,5 ss
Persille

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell persillerøttene og del dem i 6 på langs. Forvell dem 30 sekunder i lettsaltet vann. Hell av
 vannet og tørk dem lett.

Trinn 2

Trinn 2

Vend de forvellede persillerøttene i en blanding av smør, sitronskall, salt og pepper. Bak dem i ovn ved 200°C i 10 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ta dem ut og vend inn finhakket persille.