Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Peppersaus

10 ingredienser
28 planlagt
Peppersaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Mange har dette som sin favorittsaus til biff; prøv den også til svinekjøtt – og hval!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2,5 ss
Finhakket persillerot
0,5 stk
Finhakket løk
1 ts
Balsamicoeddik
2,5 dl
Kyllingkraft
2 dl
Kremfløte
1 ts
Dijonsennep
2 ts
Smør
1 ts
Hvetemel
1 ts
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Stek persillerot og løk i smør i en gryte i 3 minutter. Tilsett balsamico og hvetemel og kok inn til det er nesten helt fordampet.

Trinn 2

Ha i halvparten av pepperblandingen, kraft og fløte. Kok opp og la koke i 12-15 minutter, til sausen er redusert til omtrent halvparten. Smak til med sennep, salt og resten av pepperen.