Peppersaus

10 ingredienser
33 planlagt
Peppersaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Mange har dette som sin favorittsaus til biff; prøv den også til svinekjøtt – og hval!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2,5 ss
Finhakket persillerot
0,5 stk
Finhakket løk
1 ts
Balsamicoeddik
2,5 dl
Kyllingkraft
2 dl
Kremfløte
1 ts
Dijonsennep
2 ts
Smør
1 ts
Hvetemel
1 ts
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Stek persillerot og løk i smør i en gryte i 3 minutter. Tilsett balsamico og hvetemel og kok inn til det er nesten helt fordampet.

Trinn 2

Ha i halvparten av pepperblandingen, kraft og fløte. Kok opp og la koke i 12-15 minutter, til sausen er redusert til omtrent halvparten. Smak til med sennep, salt og resten av pepperen.