Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Pepperkrabbe

Tidsbruk 30 minutter
16 ingredienser
518 planlagt
Pepperkrabbe
Legg oppskrift
i handlelapp
I denne fantastiske retten matches krabbens særegne sødme av syrlige, friske og søte smaker fra det asiatiske kjøkkenet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pepperkrabbe

1500 g
Krabbeklør
3 fedd
Hvitløk
40 g
Ingefær
0,5 potte
Koriander
1 stk
Chili
1 dl
Soyasaus
0,5 dl
Hvitvinseddik
50 g
Sukker
2 ss
Grovmalt pepper
2 ss
Smør
0,5 dl
Solsikkeolje

Tilsett rett før servering

1 bunt
Vårløk
0,5 potte
Koriander
0,5 ts
Sesamolje

Server med

1 boks
Chipotle chili mayo
1 stk
Godt brød

Slik gjør du

Trinn 1

Del og grovknus krabbeklørne.

Trinn 2

Kjør hvitløk, ingefær, koriander og chili i en blender med eddik, soyasaus og sukker.

Trinn 3

Fres sort pepper, smør og solsikkeolje i en wok eller gryte og ha i krabbeklørne. Hell over blandingen. Tilsett hakket vårløk, koriander og sesamolje rett før servering.

Trinn 4

Server med Chipotle chili mayo og godt brød.

Serveringsforslag

Du kan også bake pepperkrabben i ovn på 220˚C i ca. 10 minutter i en ildfast form.