Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Penne pasta med cherrytomater og ansjos

Tidsbruk 25 minutter
10 ingredienser
477 planlagt
Penne pasta med cherrytomater og ansjos
Legg oppskrift
i handlelapp
Sildesnadder! Ansjos er en liten sildefisk og en fabelaktig smakssetter i mange matvarer og retter. I Norge bruker vi like gjerne kryddersaltet brisling som, i motsetning til ansjosen, er vanlig langs deler av Norskekysten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Penne , 500 g, REMA 1000
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano
50 g
Mandler, 250 g, REMA 1000
1 stk
Rød chili
1 kurv
Cherrytomater 300 g
1 potte
Basilikum
2 fedd
Hvitløk
1 boks
ANSJOSFILET LAKE KING OSC
1 dl
Olivenolje, REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik, Il Torrione

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Finhakk hvitløk og chili, grovhakk mandler og ansjos (med sjy). Del cherrytomatene i to og rasp nesten all parmesanen.

Trinn 2

Trinn 2

Bland alt med olivenolje og balsamico eddik.

Trinn 3

Trinn 3

Kok pasta al dente i rikelig med saltet vann. Hell av vannet og bland alt sammen. Server pasta med frisk basilikum og resten av parmesanen på toppen.