Penne med lyse kjøttboller og brokkoli
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Bland kjøttdeig, egg, salt, oregano og halvparten av parmesanen. Skyll sitronen godt i lunkent vann. Riv skallet av halve sitronen med et fint rivjern, bare det gule ytterste skallet. Bland det inn i kjøttfarsen.
Trinn 2
Form til små boller med en teskje og stek i olje i en stor panne. Det er lurt å dyppe teskjeen i vann, så kleber det ikke.
Trinn 3
Finhakk løken og stek den blank og myk i pannen.
Trinn 4
Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Del brokkolien i små buketter og kok dem sammen med pastaen de siste 6-8 minuttene.
Trinn 5
Bland pasta, brokkoli, løk og kjøttboller. Press over litt sitronsaft og vend inn resten av parmesanen og litt olje eller smør.
Tips
Smaker ekstra godt med finhakket persille. Du får ekstra saftige kjøttboller ved å blande inn en brødskive som er bløtlagt i melk!