Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Penne con Ragù

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
362 planlagt
Penne con Ragù
Legg oppskrift
i handlelapp
Smak! Ragù kommer av det franske "ragoûter" som betyr smak, og avslører essensen av denne fantastiske penne-retten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe og svin 18%, 500 g Nordfjord
2 stk
Løk
2 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 pakke
Erter REMA 1000
1 pakke
Penne REMA 1000
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 stk
Laurbærblad
1 ts
Kanel
1 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Finhakk løk og fres halvparten i litt olivenolje til gyllen.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett hakkede tomater og laurbær. La sausen småkoke i 15-30 minutter. Fres resten av løken i olivenolje. Skru opp varmen og tilsett familiedeigen. Stek i 3 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett erter og kanel (kanel kan erstattes med muskatnøtt). Bland tomatsausen med den stekte familiedeigen. Ta ut laurbærbladene, og la det småkoke i minst 30 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.

Trinn 4

Trinn 4

Kok penne 2 minutter kortere enn det som står på pakken. Bruk rikelig med lettsaltet vann. Ta av noe av kokevannet og spe i raguen for å få mer kraft.

Trinn 5

Trinn 5

Bland penne med raguen og la pastaen koke ferdig i sausen før servering.