Penne Carbonara med squash

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
265 planlagt
Penne Carbonara med squash
Legg oppskrift
i handlelapp
Carbonara spises som regel med spaghetti, men andre pasta-varianter kan fungere like godt. Penne og høvlet squash gir denne retten en litt annen og spennende tekstur.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Penne REMA 1000
1 stk
Smårettbacon Nordfjord
1 stk
Løk
1 stk
Squash
4 stk
Egg Solvinge
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
1 stk
Sitron
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok penne al dente i godt saltet vann. Finhakk løk og hvitløk og høvle squash i lange bånd med en ostehøvel.

Trinn 2

Trinn 2

Varm opp olivenolje i en romslig kasserolle og brun baconet.Tilsett løk, hvitløk og squash og stek til alt er mykt. Bland inn penne.

Trinn 3

Trinn 3

Visp eggeplommer med revet parmesan, og bland det inn i pastaen. Smak til med salt, pepper, tørket timian og sitron.

Serveringsforslag

Bytt gjerne ut tørket timian med frisk timian.