Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Penne Carbonara med squash

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
253 planlagt
Penne Carbonara med squash
Legg oppskrift
i handlelapp
Carbonara spises som regel med spaghetti, men andre pasta-varianter kan fungere like godt. Penne og høvlet squash gir denne retten en litt annen og spennende tekstur.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Penne REMA 1000
1 stk
Smårettbacon Nordfjord
1 stk
Løk
1 stk
Squash
4 stk
Egg Solvinge
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
1 stk
Sitron
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok penne al dente i godt saltet vann. Finhakk løk og hvitløk og høvle squash i lange bånd med en ostehøvel.

Trinn 2

Trinn 2

Varm opp olivenolje i en romslig kasserolle og brun baconet.Tilsett løk, hvitløk og squash og stek til alt er mykt. Bland inn penne.

Trinn 3

Trinn 3

Visp eggeplommer med revet parmesan, og bland det inn i pastaen. Smak til med salt, pepper, tørket timian og sitron.

Serveringsforslag

Bytt gjerne ut tørket timian med frisk timian.