Penne all´arrabbiata

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
295 planlagt
Penne all´arrabbiata
Legg oppskrift
i handlelapp
Sinnasaus! Arrabiata er italiensk for "sint" – hvor sint denne deilige pastaretten blir avhenger av hvor mye chili du gjemmer i penne-rørene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Penne REMA 1000
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
100 g
Bacon med svor ca 450 g Nordfjord
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 pose
Parmesan, revet
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk løk, hvitløksfedd, chili og bacon. Fres alt i en panne med litt olivenolje til løken er blank.

Trinn 2

Tilsett hakkede tomater fra boks og litt salt. Legg på lokk og la det koke i ca. 30 minutter.

Trinn 3

Kok pastaen al dente, dvs. ett minutt kortere enn angitt, i rikelig med vann. Bruk en teskje salt per liter vann.

Trinn 4

Hell av vannet og la pastaen renne godt fra seg før du tilsetter sausen. Servér med parmesan.

Serveringsforslag

Øk chilimengden hvis du vil ha den sterkere.